Anmeldelse: Det virkelige liv (Therese trilogien #2)

Titel: Det virkelige liv
Serie: Therese trilogien #2
Forfatter: Hanne-Vibeke Holst
Forlag: Gyldendal
Sider: 320
Sprog: Dansk

OBS! Synopsen såvel som anmeldelsen af denne bog, indeholder spoilers fra den foregående bog i serien.

Fra goodreads: Efter at have født datteren Zarina befinder den tidligere så karriereorienterede Therese sig i en helt ny tilværelse, der først og fremmest består af at amme, skifte og sove. Hun prøver at få styr på sit forhold til kæresten Paul og oplever samtidig et mærkeligt skæbnefællesskab med Heidi fra Ishøj.
‘Er dette det virkelige liv?’, spørger Therese sig selv, mens verdenssituationen, jobbet på tv-stationen og den hellige integritet fortoner sig i barnegråd og bleskift.

Anmeldelse: Bog to i Therese trilogien fortsætter næsten samme sted, som den første bog slap. Det betyder, at denne bog indeholder 20-25 siders fødsel til at starte med – noget jeg godt kunne have været foruden. Jeg er godt med på, at vi skal høre hun føder, men jeg havde virkelig ikke brug for at få det udpenslet så meget. Jeg blev faktisk lidt skræmt.. Derudover går rigtig meget af handlingen op i bleskift og mødregruppesnak, og selvom jeg var forberedt, så blev det altså lige lovlig meget. Samtidig siger synopsen, at Therese prøver at få styr på sit forhold til Paul. Ja det kan man så diskutere. Jeg følte slet ikke, hun forsøgte at få styr på noget som helst andet end sin nye veninde. Det ødelagde desværre oplevelsen for mig.

I bogen møder vi også en ny karakter, Heidi, og hende nød jeg virkelig at følge. Hun var et friskt pust ind mellem alle bleskiftene. Det var hendes historie jeg nød mest at læse om, også selvom den til tider blev lige fantasifuld nok til, hvad jeg vil betegne som realistisk.

Generelt var der for mange dikke darer og ligegyldigheder der fik stor fokus i bogen og jeg blev derfor en anelse skuffet, men ikke mere, end at jeg lige ville have sidste bog i historien med.

Karakter 1-5:
ny3

2 thoughts on “Anmeldelse: Det virkelige liv (Therese trilogien #2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge