Anmeldelse: Dare You To (Pushing the Limits #2)


Dette er en kopi fra netgalley, men holdningerne er helt mine egne.

 

Titel: Dare You To
Serie: Pushing the Limits #2
Forfatter: Katie McGarry
Forlag: Harlequin Teen
Sider: 462
Sprog: Engelsk

Fra forlaget: Ryan lowers his lips to my ear. “Dance with me, Beth.”
“No.” I whisper the reply. I hate him and I hate myself for wanting him to touch me again….
“I dare you…”

If anyone knew the truth about Beth Risk’s home life, they’d send her mother to jail and seventeen-year-old Beth who knows where. So she protects her mom at all costs. Until the day her uncle swoops in and forces Beth to choose between her mom’s freedom and her own happiness. That’s how Beth finds herself living with an aunt who doesn’t want her and going to a school that doesn’t understand her. At all. Except for the one guy who shouldn’t get her, but does….

Ryan Stone is the town golden boy, a popular baseball star jock-with secrets he can’t tell anyone. Not even the friends he shares everything with, including the constant dares to do crazy things. The craziest? Asking out the Skater girl who couldn’t be less interested in him.

But what begins as a dare becomes an intense attraction neither Ryan nor Beth expected. Suddenly, the boy with the flawless image risks his dreams-and his life-for the girl he loves, and the girl who won’t let anyone get too close is daring herself to want it all….

Anmeldelse: Da jeg begyndte på denne bog, kom jeg med det samme i tanke om, hvorfor jeg elskede Pushing the Limits så meget. Katies skrivestil er bare fantastisk. Den er ikke super speciel elelr kompliceret, den er bare præcis. Måden hvorpå hun kan skifte fra én synsvinkel til en anden uden at man som læser bliver forvirret, er fantastisk. Da jeg kom lidt længere ind i bogen, syntes jeg den var lidt langsom. Det tog for lang tid for Beth og Ryan at krydse hinandens liv for alvor. Det var faktisk lidt kedeligt, hvis jeg skal være helt ærligt :/ Det fik mig til at føle mig trist, fordi mine forventninger til bogen var høje – meget høje.

Jeg fortsatte med at læse og det er jeg rigtig glad for! Sikke en rutchetur. Jeg græd ikke, men kunne sagtens have gjort det. Bogen fyldte mig med glæde, håb, tristhed, tvivl osv. Jeg tror, jeg var igennem hver eneste følelse i løbet af denne bog.

Karaktererne var godt beskrevede og jeg undrede mig fra tid til anden over, hvem der egentlig var den “slemme.” Var det Beth? Eller Ryan? Altså, jeg ved godt hvem det var meningen det skulle være, men jeg syntes helt ærligt begge karakterer havde den der “slemme” side og det kunne jeg godt lide.
Der var et par referencer til Noah og Echo (fra første bog i serien) og jeg kunne godt lide, at vi fik at vide hvordan det er gik med dem efter Pushing the Limits sluttede.
Beths bedste ven Isaiah, var min yndlingskarakter i bogen. Jeg havde virkelig svært ved at holde tårerne indenfor når jeg læste om ham. Heldigvis vil næste bog i serien handle om ham og jeg kan ikke vente.

Denne bog ender på fire ud af fem, fordi starten var lidt langsom, og fordi jeg ikke var så vild med slutningen – som jeg jo selvfølgelig ikke kan uddybe 😉

Karakter 1-5:
4

One thought on “Anmeldelse: Dare You To (Pushing the Limits #2)

  1. Åh ja, hvordan kunne jeg dog glemme skraldet! Hvad sker der for folk og deres mangel på oprydning, straks de er ude i offentligheden? Jeg vil sgu da nødig på besøg hjemme hos dem, hvis de også bare smider tingene overalt dér. :S

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge