Anmeldelse: Bødlen (Robert hunter #2)

Titel: Bødlen
Org. titel: The Executioner
Serie: Robert Hunter #2
Forfatter: Chris Carter
Forlag: Jentas
Sider: 383
Sprog: Dansk

Fra forlaget: På altertrappen i en kirke i Los Angeles opdages liget af en præst. Hans hoved er blevet fjernet og en hunds hoved er sat på i stedet.
Kriminalassistent Hunter indleder en jagt på en skånselsløs morder, der dræber sine ofre præcis på den måde ofrene frygtede mest – han ved hvad der skræmmer dem til døde.

Anmeldelse: Det var med store forventninger, jeg gik i krig med anden bog i serien om Robert Hunter. Allerede fra de første par sider, kunne jeg godt mærke, at jeg ikke var nær lige så fanget, som det var tilfældet med den første, Krucifiks morderen. Jeg skulle faktisk et godt stykke ind, før siderne endelig begyndte at vende sig selv og det blev jeg egentlig lidt skuffet over. Samtidig havde jeg en lille smule svært ved at holde styr på alle sagerne, hvilket gjorde labyrinten lige lovlig kringlet.

Bogen her er slet ikke lige så hårrejsende uhyggelig som det var tilfældet for Krucifiks morderen. Næ, her bliver i stedet spillet godt og grundigt på klamhedsfaktoren; noget der fungerede ganske udmærket, men uden samme cliffhanger-følelse.

Sammenlignet med Carters første bog, så var det tydeligt at mærke, at han som forfatter er blevet bedre – sproget flød endnu lettere her og var samtidig mere “fyldestgørende.” Desværre syntes jeg ikke helt lige så godt om plottet i denne bog, så der er det gået lidt den anden vej for ham.

Jeg ser frem mod tredje bog i serien og håber inderligt, at han vender tilbage til det høje niveau og spændingen fra den første bog om Robert Hunter.

Karakter 1-5:
ny3

2 thoughts on “Anmeldelse: Bødlen (Robert hunter #2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge