Anmeldelse 441: Circle of Hurt

Circle of Hurt – Laure Campbell

En ærlig og rå fortælling om sugardating blandt unge.
Det her var en helt vidunderlig bog. Jeg havde ikke set mig selv læse en bog om utroskab sådan lige foreløbig, men nu er vi så her på den anden side. Sikke en fortælling.

Normalt er et af kriterierne for romance, at der skal være en lykkelig slutning, eller som minimum et lykkelig-lige-nu. Det kriterie ved jeg faktisk ikke helt, om jeg synes bogen opfylder. Misforstå mig ikke, den ender ikke decideret trist, men lykkeligt tror jeg nu ikke, jeg vil kalde det. Helt ærligt er det også det, der trækker den her bog op for mig. Slutningen var simpelthen så uforudsigelig, jeg blev utrolig overrasket. Det sker i sagens natur ikke så ofte i den her genre.

Jeg var vild med alle personer i den her bog. Tiltrækningen mellem Morgan og hendes mand Aaron var tydelig, men det var den så absolut også mellem Morgan og “Harrison.” Det var en bog, der viste de sider af mennesket, der kommer frem, når vi møder tilstrækkeligt med modstand. Det var også en bog om de konfliktende følelser, der kan opstå i sådanne situationer. Jeg følte det hele og meget mere. Det er altså ikke for sjov, titlen er Circle of Hurt. Underligt nok, så kom det alligevel bag på mig, hvor meget bogen påvirkede mig. Naiv som jeg var, havde jeg bare regnet med en historie om svigt, men jeg fik så meget mere. Og jeg var vild med det.

Årsagen til, at jeg læste den her bog var faktisk, at jeg så forfatteren skrive, at den ikke havde solgt så godt pga. Covid-19. Den udkom lige i starten af vanviddet. Der var mange, der blev ramt af det, men det var en tilfældighed, at jeg lige så denne forfatters kommentar og endte med at læse hendes bog. Hun var ny for mig, men jeg skal helt sikkert læse meget mere fra hende, for jeg var ganske opslugt af den her bog. Indtil nu er det den bedste bog, jeg har læst i 2020. Så absolut anbefalelsesværdig til de, der kender og holder af romance genren.

Første linje:
Pain relievers. You stare at the multitude of options at your fingertips, a whining toddler at your feet.

For years, infertility followed me like a cloud.
But finally, the sun has risen.
Finally, I am pregnant.
Except now a new storm rages in the distance–one I have no choice but to pass through.
I have no idea if the child I’m carrying belongs to my husband … or to the man I’ve betrayed him with–a man I’ve come to love but whose name I don’t know.
What I do know is that I’m a cheat. A liar. Undeserving of this baby inside me.
I don’t know how this will end. But I do know it won’t be without casualties, because this is a story in which a true happy ending cannot exist.

A story of how my love for one grew into three but must end with only two.
You turn your head at the frost in his tone, the little girl now snug on your hip, snot glistening from her upturned nose, and I surrender. When our eyes connect, a wave of longing erodes my veins, and I see the same in those bright greens of yours. They widen at me, need and desire and understanding packaged beneath one bow.
I can smell a cheater from a mile away. I know them, because I am one. Once a cheater, always a cheater, right?
I want you.
And you … your scent is strong.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge