Anmeldelse #438: Take Me Back

Take Me Back – Meghan March

En hyggelig romance, der blev ødelagt af plottwistet.
Det her skulle blive min første lydbog i 2020, og nøj, hvor har jeg savnet formatet. Jeg lyttede den på rekordtid, fordi jeg bare var så opslugt. De første 60% af historien stod til at blive fem stjerner. Så skete der noget i plottet, der gjorde at jeg fuldstændig mistede interessen. Den tog alting for langt ud, og ikke bare lidt, men meget. Det irriterede mig en del, for jeg var så vild med den historie, der var lagt op til, men det føltes som om, de sidste 40% var en helt anden. En, jeg ikke brød mig om.

Uden at afsløre, hvad der præcist sker, så lad mig sige, at hvis man gerne bare vil læse en stille og rolig romance, så er det her ikke bogen. Der sker ting, der er mere end bare det, vi normalt forbinder med “contemporary romance.” Det, jeg så godt kunne lide i starten var, at det var et gift par, der skulle finde hinanden igen. Noget, jeg tror mange mennesker vil kunne genkende. Problemet er bare, at jeg ikke ved, hvordan de fandt hinanden?! De havde selvfølgelig problemer i starten, som de arbejdede på at løse, men så kom der den her store ting i vejen og bagefter var de bare sådan helt “jeg vælger dig!” Jeg forstår det godt, det gør jeg, men jeg ville bare så gerne have set, hvordan de genetablerede forbindelsen til hinanden, hvordan de blev forelskede i hinanden påny. Den historie fik jeg ikke.

Skrivestilen opfatter man (jeg) på en lidt anden måde, når man lytter til en bog. Der kommer det for mig mere til at handle om, om man synes, historien er let at følge med i, og det må man sige den her var. Det var nemt at skelne mellem Kat og Dane, men det var også hjulpet godt på vej af, at man havde valgt to forskellige oplæsere, nemlig en kvindelig og en mandlig. Det gjorde oplevelsen god og forbedrede nok også forståelsen. Jeg kunne måske have tænkt mig en anden prolog, men det er nu mest fordi, det så ofte er det samme, der går igen…

Jeg vil gerne læse og lytte til mere af Meghan March, men jeg vil lave lidt mere research på forhånd, så jeg ikke bliver overrasket på den her måde en gang til, for det vil jeg synes er ærgerligt.

Første linje:
Crap. I’m going to be late.

We fell in love on a beach, got married in paradise, and I carried her off into the sunset. It should have been perfect, but saying “I do” doesn’t guarantee a happily-ever-after.

Two years later, I barely recognize either of us behind the walls we’ve built. It’s time to bring it full circle. Back to a tropical paradise. Back to find out if we can still make this work. I’m not willing to give her up, but to save us, I have to risk everything. Two damaged people. Countless secrets. The fight of our lives. We might be broken, but we’re not done.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge