Anmeldelse #432: Let’s Get Textual (Texting #1)

Let’s Get Textual- Texting #1 – Teagan Hunter

Latterfremkaldende bog med unikt par i front
Jeg var helt vild med den her bog. Jeg havde efterlyst en, der var fortalt i sms’ser eller emails, og det fik jeg her. Der var faktisk rigtig mange, der anbefalede mig den her serie, og den første bog var da også så god, at da jeg var færdig med den købte jeg straks den næste og læste 30% af den med det samme.

I denne bog følger vi Zach og Delia, der starter ud med at have fået forkert nummer, men som selvfølgelig udvikler sig til at være mere end bare fremmede. Det kan lyde cheesy, og det er det da også, men det er samtidig bare så gennemført sjovt og fjollet. Deres kemi er skrevet virkelig godt, og jeg heppede sådan på dem, selvom det fra start var tydeligt, at de egentlig ikke havde behov for et heppekor. Der opstår selvfølgelig en konflikt, og måden Delia vælger at løse den på er bare så meget hende. Jeg vaklede mellem fire stjerner og fuld plade, men da hun så kom frem til, hvordan hun ville løse det her, så var jeg sikker i min sag. Man kan ikke andet end at elske hende. Ja, og Zach også for den sags skyld. Deres banter var helt uhørt sjov og fin. Den kommer jeg helt sikkert til at savne.

Fordi der indgår så mange sms’er i bogen, så er den også virkelig hurtigt læst. Jeg følte ikke, man gik glip af noget, og det var ikke altid bare overfladisk. Der var hele tiden mening i samtalerne, og der var selvfølgelig også masser af sider, der var fortalt på almindelig vis. Jeg kunne også godt lide, at bogen var fortalt fra Delias synsvinkel. Der er en stor tendens til, at man hører fra begge de to parter i forholdet indenfor romance genren, og det er jeg ikke altid så begejstret for.

Hvis ikke du er solgt på den baggrund at bogen er hylemorsom, så hør lige her: Der er en ged med. En babyged. Som hedder Marshmellow. Den er simpelthen for sød! Hvis ikke for andet, så læs den for ham.

Første linje:
Unknown: Are we still meeting tomorrow?

A wrong number is supposed to be just that—a wrong number.
Delete. Done.
Do not continue to text. Do not flirt.
A wrong number shouldn’t be the first person on your mind in the morning, or the last at night…and you’re definitely not supposed to talk them into buying a baby goat.
Because that would be weird.
When Zach Hastings and I get into a wrong-number mix-up, we don’t follow the rules. We keep texting and flirting, because he’s wicked funny and perfectly nerdy and a wonderful distraction.
I’m not looking for love, and Zach definitely had the wrong number.
But maybe…
Maybe he’s the right guy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge