Anmeldelse #428: Between Now and Heartbreak (Forever #2)

Between Now and Heartbreak – Forever #2 – Dylan Allen

Anmeldereksemplar fra Social Butterfly PR.

Endnu vildere og hedere romance med Beth og Carter. Ikke til at lægge fra sig.
Denne her var endnu bedre end den første bog i serien. Den kan ikke læses som en standalone, men skal læses direkte efter etteren, da den fortsætter herefter.

Der er endnu flere vilde twists i denne her, og man kommer til at holde endnu mere af begge hovedpersoner, men især Carter. Noget af det, der er virkelig godt er, at der er masser af tid mellem vores to hovedpersoner, og deres kemi er bare så god. Jeg var også ret glad for bipersonernes rolle i historien, og jeg tror (håber), vi får mere at se til det senere hen.

Det er helt klart plottet, der driver den her bog, så min anke fra bog et om, at det gik lidt for langsomt, den er helt væk her. Der er masser af fart over feltet! Måske somme tider næsten for meget, vil nogen sikkert mene. Jeg fandt det tilpas.

Denne bog slutter også med en cliffhanger, som mange har beskrevet som værende ret vild og stor, men jeg synes ikke, det er så slemt. Jeg har i hvert fald prøvet værre. Måske også fordi, jeg stadig godt kan huske prologen fra bog et, som ligesom fortæller lidt om, hvordan det går. Nu er jeg bare drønnysgerrig og utålmodig efter at finde ud af, hvordan vi når derhen.

Jeg glæder mig rigtig meget til sidste bog i serien, som kommer om en måneds tid, og så skal jeg tilbage og læse nogle af Dylans første bøger. Der er masser af angst og hjerte i den her serie i hvert fald, det er helt sikkert.

Absolut en anbefaling værdig, denne serie!

He was searching for the truth.
I was living a lie.

Our paths should never have crossed.
Yet, when we kissed it felt like destiny.

Falling in love was messy
We broke rules we should have followed.
We made promises we couldn’t keep.

Forever felt impossible.
Heartbreak was inevitable.
Always would cost us everything.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge