Anmeldelse #421: The Chase (Briar U #1)

The Chase – Elle Kennedy – Briar U #1 – 372 sider

Ny hockeyserie fra Kennedy. Fyldt med humor, men lidt for lang.
Endelig! En spin-off serie til Elle Kennedys Off-Campus serie. Længe ventet fra min side! Det er ikke nødvendigt at have læst Off-Campus serien, før man giver sig i kast med denne, men personligt var jeg vild med genkendelsen, når man mødte tidligere karakterer igen.

Persongalleriet var farverigt og godt beskrevet. Kemien mellem de to hovedpersoner var rigtig god, men de bliver nok ikke mit yndlingspar i serien.På den måde følte jeg dem ikke nok. Jeg relaterede dog til både Summer og Fitz, selvom de på nogle områder var ret forskellige. Den måde de boede på var i øvrigt årsag til mange sjove situationer. At bo én kvinde og fire ishockeyspillende mænd sammen kan man jo sagtens forestille sig skabe akavede og pinlige situationer.

Der, hvor bogen virkelig mangler noget for mig, er i starten. Den føltes meget, meget lang, og der var rigtig mange detaljer, jeg ikke synes havde været nødvendige. Der gik alt for længe, før der var noget reel handling, og det er bare ikke rigtig mig. Det betød desværre også, at jeg kedede mig gennem de første mange sider, og derfor kan jeg heller ikke give bogen en højere bedømmelse.

Sproget var ikke så gennemarbejdet, som jeg synes, det normalt er i Elle Kennedys bøger. Der var for mange gentagelser og upræcise formuleringer. Det føltes som om, den kunne have godt af en tur hos redaktøren, og det er simpelthen bare så ærgerlig en oplevelse. Alt i alt betyder det desværre, at jeg var noget skuffet over bogen, men jeg krydser fingre for, at det er blevet bedre i næste bog.

Everyone says opposites attract. And they must be right, because there’s no logical reason why I’m so drawn to Colin Fitzgerald. I don’t usually go for tattoo-covered, video-gaming, hockey-playing nerd-jocks who think I’m flighty and superficial. His narrow view of me is the first strike against him. It doesn’t help that he’s buddy-buddy with my brother.
And that his best friend has a crush on me.
And that I just moved in with them.
Oh, did I not mention we’re roommates?


I suppose it doesn’t matter. Fitzy has made it clear he’s not interested in me, even though the sparks between us are liable to burn our house down. I’m not the kind of girl who chases after a man, though, and I’m not about to start. I’ve got my hands full dealing with a new school, a sleazy professor, and an uncertain future. So if my sexy brooding roomie wises up and realizes what he’s missing?
He knows where to find me.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge