Anmeldelse #399: Too Late

Too Late – Colleen Hoover –  383 sider

En mørk og dyster kærlighedsroman
Jeg har hørt så meget om den her bog (absolut mest godt), og jeg ville have elsket at have læst den, mens den blev skrevet. Originalt blev den nemlig skrevet på Wattpad, og uploadet et kapitel hver gang, så man langsomt kunne følge med. Heldigvis fik jeg fingre i en paperback, da bogen udkom “rigtigt”.

Bogen er mørk og twistet, og handler om to unge mennesker, der bare prøver at overleve, den ene mere end den anden. Der er masser af trigger warnings, men jeg synes ikke, jeg vil spoile bogen, så dem undlader jeg at liste, men den er ikke for folk, der er lidt sarte, eller for de helt unge. Der er simpelthen så mange problemer i hovedpersonernes liv, men de er der af en årsag, og det er samtidig også det, der driver bogen.
Jeg forstår bestemt godt, hvorfor det ikke er noget for alle, men jeg elskede den, og jeg skal helt klart læse flere mørke kærlighedsbøger i fremtiden. Det var en rigtig øjenåbner for mig, hvor meget jeg elskede bogen, men den var altså også virkelig, virkelig god. Personerner var rå og bestemt ikke mentalt stabile, men de udviklede sig (nogle mere end andre, selvfølgelig). Jeg var dog lidt forvirret over navnene; Jeg blev ved at forveksle Asa med Sloan og omvendt. Mindre detalje!
Hvad jeg ikke var så vild med i denne her bog, var dens opsætning. Den havde kapitler, en epilog og så skulle man jo tro, det var det. Men nej. Så kom der lige flere epiloger, prologer, slutninger osv. Der står godt nok også i starten, at bogen er sat op præcis som den er skrevet på Wattpad, men det føltes bare unødvendigt og den kunne godt have brugt lidt redigering, til lige at få luget lidt ud.
Skrivestilen var helt min smag, og det er tydeligt, at Colleen Hoover er en mester indenfor sit fag. Jeg krydser fingre for, at hun i fremtiden giver sig i kast med flere mørke og twistede bøger som denne.

Sloan will go through hell and back for those she loves.
And she does, every single day.
After finding herself stuck in a relationship with the dangerous and morally corrupt Asa Jackson, Sloan will do whatever it takes to get by until she’s able to find a way out.
Nothing will get in her way.
Nothing except Carter.

Sloan is the best thing to ever happen to Asa. And if you ask Asa, he’d say he’s the best thing to ever happen to Sloan. Despite Sloan’s disapproval of Asa’s sinister lifestyle, he does exactly what he needs to do in order to stay a step ahead in his business. He also does exactly what he needs to do in order to stay a step ahead of Sloan.
Nothing will get in his way.
Nothing except Carter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge