Angelfall

gavebøger 002Angelfall – Susan Ee – Penryn and the End of Days #1 – 325 sider – Hodder and Stoughton

It’s been six weeks since the angels of the apocalypse destroyed the world as we know it. Only pockets of humanity remain.
Savage street gangs rule the day while fear and superstition rule the night.
When angels fly away with a helpless girl, her seventeen-year-old sister Penryn will do anything to get her back..

• • •

Der er nogle ting, der ikke er mig. Herunder bl.a. engle og havfruer. Derfor var det da også med en vis skepsis, jeg kastede mig over Angelfall. Uafhængige anmeldelser lover kickass hovedperson og det var nok til mig – og så lige det twist med, at hovedpersonenen Penryn skal redde sin handicappede lillesøster.

Desværre følte jeg ikke rigtig, at den her bog bød på noget særligt. Jeg hadede den ikke, som jeg egentlig havde forventet. Begejstret blev jeg dog langt fra. Jeg kunne ikke rigtig føle karaktererne, de kom bare ikke rigtig ind under huden på mig. Desværre. Og når man egentlig er sådan lidt ligeglad med dem, så er det svært, at blive ovenud begejstret for en bog. Penryns mor skulle spille en psykisk syg kvinde, men i stedet bliver hun bare udstillet som virkelig dum. Det er i hvert fald mere sådan, jeg opfatter hende. Desværre.

I forhold til handlingen, så fortjener bogen ros; der var ingen insta-love! Man skulle et godt stykke ind i bogen, før der optræder noget forelskelse sådan rigtigt og dét var altså rart! Den del var jeg ret glad for. De lærte hinanden at kende, i stedet for bare at kaste sig over hinanden ved første øjekast. Så dejligt! Desværre var det så nok også det. Jeg følte ikke rigtig, der var noget action, det gik i hvert fald utrolig langsomt.

Alt i alt må jeg konstatere, at jeg skal være bedre til at følge min mavefornemmelse. Jeg har ikke planer om, at læse videre i den her serie. Desværre.

ny2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge