Amy & Roger’s Epic Detour

9725419Amy & Roger’s Epic Detour – Morgan Matson – 343 sider – Simon & Schuster

Amy Curry is not looking forward to her summer. Her mother decided to move across the country and now it’s Amy’s responsibility to get their car from California to Connecticut. The only problem is, since her father died in a car accident, she isn’t ready to get behind the wheel. Enter Roger. An old family friend, he also has to make the cross-country trip – and has plenty of baggage of his own. The road home may be unfamiliar – especially with their friendship venturing into uncharted territory – but together, Amy and Roger will figure out how to map their way.

• • •

Jeg var ikke lige så meget fan af den her bog, som resten af den danske, såvel som den internationale, blogverden tilsyneladende er. Det var ikke en dårlig bog, men den gjorde bare heller ikke så stort indtryk.

Igen løb jeg ind i problemer omkring bogens handling; jeg kendte den ikke, fordi jeg ikke havde læst bagsiden eller andet. Jeg troede, det var et kærestepar der skulle på roadtrip. Bum, slut. Det var det så ikke. Det overraskede mig noget, men bidrog kun til at give bogen mere fylde.

Der er en lun humor i bogen, og selvom den var meget forudsigelig, så var den alligevel lidt anderledes. Faktisk begyndte jeg at holde med en helt anden fyr; Lucien. Han var simpelthen så rar! Fantastisk person. Generelt var personerner udmærkede, selvom de måske var lidt for ‘meget’ i første halvdel. Måden, hvorpå Roger har uanede mængder af respekt for Amy, en pige, han næsten lige har mødt. Amy, der er fyldt med gisninger om Roger, som hun heller ikke rigtig kender. Det hele går dog op i en højere enhed og de gennemgår begge den udvikling, der næsten er nødvendig for bogen.

Til sidst i bogen kom jeg til at tænke på filmen Elizabethtown, som er en af de film, jeg kan se om og om igen. Det samme kan jeg ikke helt sige om den her bog, for jeg tror ikke, jeg vil få den læst igen. Dog en rigtig fin sommerbog, som ikke kræver det store.

ny3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge