Aalborg bedste burger med Club Aalborg

For et par mdr siden blev der stemt på Aalborgs bedste burger, og vinderen med 38,5% af stemmerne, blev Caféen på Gl. Torv. Da vi fandt en rabat til Cafeen, skulle vi selvfølgelig ind og prøve deres burger.

Rabatten fandt vi igennem Club Aalborg, der er en form for kundeklub, hvor man betaler 35/mdr (studerende kun 25/mdr) og så får en masse forskellige tilbud hver måned. Første måneds medlemskab er desuden gratis. Her i juli er der 50% på burgeren derinde, så det er jo noget at spare. Allerede der er medlemskabet tjent ind. Der er også dobbelt op på cocktails hos Caféministeriet, 25% på maden hos Landmad og gratis fredags fritter hos WeDoBurgers. Og selvfølgelig en masse andre tilbud. Hver rabat kan kun bruges én gang. Det er til gengæld lidt forskelligt, om det gælder til én person, to eller hele bordet.
Det smarte ved det her er, at vi er lidt mere opmærksomme på at komme ud, for vi skal jo gerne have value for money. Vi er gode til at komme ud i forvejen, synes jeg, men nu får vi rabatten og bliver opmærksomme på andre steder, end der, hvor vi plejer at komme. For os kan det godt betale sig med medlemskabet, men det vil jo nok være forskelligt fra person til person. Hvis man nu skal være turist i Aalborg, så kan man jo også bruge det, ved at melde sig ind med første måned gratis, man får stadig rabatterne 🙂

Nå, det var egentlig burgeren jeg kom fra… Vi var derinde samtidig med at der var landsstævne i byen. Det var en lørdag og det var rigtig godt vejr, så der var virkelig mange mennesker i byen. Alligevel lykkes det os at få bord udenfor med det samme. Vi havde udsigt til først en skateboarding konkurrence, bagefter et eller andet med tricks på cykler (ja, det ved jeg altså ikke hvad hedder? Noget med bmx måske? ?). Det gjorde, at atmosfæren faktisk var rigtig hyggelig, selvom der både var larm og lidt røg. I betragtning af, hvor mange mennesker der var, så kom vores mad faktisk ret hurtigt.


Vi bestilte en almindelig burger hver og en hjemmelavet lemonade med pink grape. Portionerne ser måske ikke ud af meget, men det var faktisk ret passende. Vi kunne lige akkurat spise op, men så var der heller ikke plads til mere. Kartoflerne var virkelig lækre og godt krydrede, og burgeren var virkelig også god. Der var både bacon i, en stor og tilpas stegt bøf, der smagte af det den skulle, nemlig kød. Den var rigtig godt tilberedt og tilpas rosa. Bollen var hjemmebagt og også rigtig god. Og dressingen…mums!!! Man kunne tydeligt smage, at der var kræset om maden, og at den var hjemmelavet. Det var en rigtig god cafeburger i hvert fald.

Jeg har ikke spist nok burgere til at kunne sige, om det her er byens bedste, men det er da sandsynligt. God var den i hvert fald. For de to burgere med lemonade til, måtte vi af med 179 kr. Det er svært at gøre billigere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge