A Thousand Pieces of You

17234658A Thousand Pieces of You – Claudia Gray – Firebird #1 – 368 sider – Harper Teen

Marguerite Caine’s physicist parents are known for their radical scientific achievements. Their most astonishing invention: the Firebird, which allows users to jump into parallel universes, some vastly altered from our own. But when Marguerite’s father is murdered, the killer—her parent’s handsome and enigmatic assistant Paul—escapes into another dimension before the law can touch him.

Marguerite can’t let the man who destroyed her family go free, and she races after Paul through different universes, where their lives entangle in increasingly familiar ways. With each encounter she begins to question Paul’s guilt—and her own heart. Soon she discovers the truth behind her father’s death is more sinister than she ever could have imagined.

A Thousand Pieces of You explores a reality where we witness the countless other lives we might lead in an amazingly intricate multiverse, and ask whether, amid infinite possibilities, one love can endure.

ny4Likes:

• Jeg vidste fra side et, at jeg ville elske den her bog! Bogen starter nærmest hurtigere end in media res. Det gik virkelig stærkt. Og det fortsætter bare hele vejen igennem. Jeg tror også, at nogle vil finde tempoet en tand for hurtigt, men det passede mig rigtig godt.

• Det var virkelig som et se et afsnit af Fringe. Jeg har set hele serien og var især vild med de første par sæsoner, og den måde dimensionerne fungerer på i den her bog, det var jo næsten som en film for øjnene. Jeg var SÅ solgt!

• ALL THE TWISTS! Okay, jeg blev kun rigtigt overrasket over to af dem, men de var til gengæld også virkelig godt fundet på. Jeg blev virkelig snydt der! De tre andre…tja, de var bare set lidt for mange gange før til rigtig at have en effekt på mig.

• Den måde de forskellige dimensioner var på var så godt beskrevet. Det betød også, at der var en del forskellige bipersoner, men det var slet ikke noget problem at holde styr på. Der var en af dimensionerne, hvor jeg bare tænkte ‘åh nej, ikke sådan noget,’ men så endte den med at blive min yndlings.

Dislikes:

• I starten af bogen nævner Marguerite, at hun ikke har været til begravelse ved andet end et kæledyr. Senere nævner hun, at hun kan huske sorgen i farens ansigt da farmoren døde. Var hun så ikke med til begravelsen eller? Det virkede lidt underligt..

• Meget hurtigt er man klar over, at der kommer en ‘love triangle’ i den her bog. Kan vi ikke godt bare snart stoppe med det, altså…

• Der er stadig et par ting omkring rejserne mellem dimensionerne, jeg ikke helt forstår og som jeg synes mangler at blive forklaret. Hvem er f.eks. inde i den ‘oprindelige’ krop, mens de er væk? Eller ligger den bare død? Rejser den med? I så fald, hvor bliver den af? Jeg håber, at jeg får svar på det i næste bind i serien.
underskrift

8 thoughts on “A Thousand Pieces of You

  1. Jeg glæder mig så meget til bog nr to! ?
    Den bog var bare spænding fra side et og jeg håber det fortsætter i de andre bøger!
    Tror jeg skal forudbestille den næste skønhed snart.

  2. Pingback: Tirsdags-tag – Reader Problems Tag | Boghunden

  3. Pingback: Tirsdags-tag – Disney Book Tag | Boghunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge