99 dage

2907025699 dage – Katie Cotugno – 352 sider – Carlsen

Anmeldereksemplar fra Carlsen.

Jeg havde det svært med Molly i starten. Hun havde lidt for ondt af sig selv, jeg syntes i hvert fald ikke det var helt på sin plads med al den selvmedlidenhed. Jeg mener, hun valgte selv at være sammen med en anden (ikke en spoiler, det fremgår af bagsiden). Så skal man altså ikke sidde og synes alting er noget så synd for en. Alligevel var der bare noget ved hende, som jeg godt kunne lide. Hun var sød nok, på trods af alt dette.

De øvrige personer i bogen havde jeg det så som så med. Nogle af dem kunne jeg godt lide, mens andre ikke lige var mig. De to brødre var okay, men Penn tog mig virkelig med storm. Hun var simpelthen så rart et menneske. Den måde, hun bare behandlede alle med respekt på og mødte dem på neutral grund, det var virkelig dejligt. Hun er det menneske, vi alle bør stræbe efter at være.

Selve handlingen var ok, men kørte en smule rundt i det samme til min smag. Der var ikke udvikling nok i historien, man stod lidt i stampe. Alligevel er det en fin og let historie, som måske nok handler om kærlighed og troskab, men i næsten lige så høj grad om, hvordan vi behandler hinanden som mennesker og ser på hinandens fejl og mangler. Jeg manglede dog et form for twist i bogen, som jeg ikke rigtig følte kom. I stedet fulgte historien nærmere en flad kurve og udfoldede sig lige så stille uden nogen chok-effekter.

Der, hvor jeg har et problem med bogen er, at den til tider står stille og sumper rundt i det samme, og så Mollys ubeslutsomhed. Det blev lige rigeligt til tider. Det er forvirrende at være ung, meeen… Alt i alt altså en fin og let sommerbog, men desværre heller ikke så meget mere end det.

ny3

Molly har 99 dage tilbage før hun skal på college. 99 dage i samme by som sin første kærlighed, hvis hjerte hun knuste, da hun var sammen med en anden – hans bror.

underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge