Ti serier

Serier. Der kommer utrolig mange af dem og jeg har endnu til gode at begynde på en god del af dem. Der er dog 10, jeg har særlig lyst til snart at komme i gang med. Jeg håber, jeg kan få startet på nogle af dem her henover sommeren, men nu må vi se. De 10 serier er følgende:

Partials af Dan Wells.
Sabina har efterhånden fået overbevist mig om, at denne bog (serie) vil give mig den The Hunger Games følelse jeg har savnet så længe. Derfor er jeg altså nød til engang snart at få fingre i den første bog i denne serie.

Too Far af Abbi Glines
Forbudt kærlighed. What’s not to like?! Og så har den fået temmelig gode anmeldelser, blandt de jeg følger på goodreads.

Flat-out love af Jessica Park
Min hollandske veninde har talt så varmt om denne bog, ja faktisk har hun næsten beordret mig til at læse den. Så det må jeg jo hellere gøre. Jeg er også ret sikker på, at det lige vil være noget for mig.

Perfect Chemistry af Simone Elkeles
Den første bog i serien har stået på min bogreol i hundrede år og en sommer. Derfor er det også for dårligt, at jeg endnu ikke er begyndt. Jeg planlægger at læse den lige om lidt, det gør jeg altså. Jeg har heller ikke rigtig nogen undskyldninger, nu når den allerede bare står og venter på mig. Jeg tror ikke, jeg har set nogen tale skidt om serien, så jeg forventer en del og er egentlig mest bange for at blive skuffet. Lad os håbe, det ikke sker.


Warm Bodies af Isaac Marion
Jeg har lige set filmen i weekenden og den var faktisk rigtig sød. Der skete ikke så meget som forventet, men den var alligevel unik af en zombie-film at være. Nu har jeg endnu mere lyst til at gå i gang med serien, som jeg håber vil indeholde det strejf af zombier og romantik, som jeg har brug for.

Under the Never Sky af Veronica Rossi
Jeg har efterhånden haft bogen liggende på min ebogslæser i evigheder, og flere gange har folk også sagt til mig, at jeg bør læse den. Og jeg ved det godt. Jeg har rigtig meget lyst til at læse den. Hver gang jeg beslutter mig for, at nu skal det være, så kommer der et eller anden i vejen – så er der ikke strøm på ebogslæseren, så dukker der en ny pakke spændende bøger op osv. Nu går den ikke længere. Jeg skal i gang!

Throne of Glass af Sarah J. Maas
Jeg købte første bog da jeg var i London sidste år i august. Da var bogen lige udkommet og jeg var super glad for at have den med hjem i kufferten. Desværre har den kun flyttet sig op på bogreolen. Nu er tiden inde til, at jeg hiver den ned fra hylden.

Beautiful af Jamie McGuire
Denne havde jeg også med hjem fra London. Puha, den dårlige samvittighed… Den lever da i bedste velgående! På trods af miksede anmeldelser, så glæder jeg mig helt utrolig meget til at kaste mig over bogen, som et grådigt barn kaster sig over julegaverne.

Lunar Chronicles af Marissa Meyer
Denne bog har jeg haft på ebogslæseren i et stykke tid og efterhånden som jeg også ser mere og mere til bog to, så får jeg lyst til endelig at gå i gang. Omvendt mange andre, så har jeg faktisk ikke været ovenud begejstret – jeg kan godt blive i tvivl, om bogen er noget for mig – men nu er nysgerrigheden altså vakt tilstrækkelig meget, til at komme i gang. Okay, for at være helt ærlig, så er det faktisk pga. coveret på bog to. Det er simpelthen så smukt! Please don’t judge me!

All Souls Trilogy af Deborah Harkness
Den primære årsag til, at denne bog endnu står ulæst på min bogreol er, at den er så stor. Den skræmmer mig altså lidt. 2013 bliver året, hvor jeg skal tygge mig gennem bogen, om så det skal koste mig blod, sved og tårer. Nu vil jeg altså vide, hvad al hypen handler om.

Har du læst nogen af ovenstående serier? Har du planer om at læse nogen af dem? Jeg glæder mig i hvert fald til engang at kunne sætte kryds ud for alle disse serier.

6 thoughts on “Ti serier

 1. Partials er simpelthen fantastisk!!! Og det samme er Under the Never Sky.

  Jeg har også stadig Throne of Glass og Cinder til at stå ulæste på hylden, men de skal nok blive læst i løbet af sommeren – håber jeg!

  Og så er jeg altså nødt til at læse Flat-Out Love, for coveret er simpelthen fantastisk 🙂

 2. Jeg gad godt nok også godt læse Partials! Tror den må komme med i næste bestilling!
  Throne of Glass har jeg stående på hylden. Købte den ved nytår, men har stadig ikke læst den.

  A Discovery of Witches har jeg læst. Den er rigtig god! Selvom størrelsen godt kan skræmme, det er jeg helt enig i. Det tog også mig en rum tid at komme i gang med den

 3. Jeg kunne enormt godt lide “A Discovery of Witches”, selvom jeg ikke brød mig så meget om fortsættelsen “Darkness of the Night”. Selvom det er nogle store tykke bøger, er de ret hurtig læst, og historien er enormt medrivende og letlæselig.

 4. Jeg vil også virkelig gerne læse “A Discovery of Witches”. Har lidt ligesom dig, alle snakker om hvor fantastisk den er – og så bliver man altså nysgerrig! Det er bare lidt som om at jeg bliver ved med at udskyde det fordi der er en million andre bøger jeg også gerne vil læse ..
  “Cinder” er virkelig god! OMG jeg blev taget med storm af den bog. Den var slet ikke som jeg forventede, den var meget bedre. En af de bøger som stod ulæst længst på min reol, og jeg fatter ved gud ikke hvorfor den stod så længe 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge