#16thingsithoughtweretrue

17586459#16thingsithoughtweretrue – Janet Gurtler – 283 sider – Sourcebooks Fire

Heart attacks happen to other people #thingsIthoughtweretrue
When Morgan’s mom gets sick, it’s hard not to panic. Without her mother, she would have no one—until she finds out the dad who walked out on her as a baby isn’t as far away as she thought…
Adam is a stuck-up, uptight jerk #thingsIthoughtweretrue
Now that they have a summer job together, Morgan’s getting to know the real Adam, and he’s actually pretty sweet…in a nerdy-hot kind of way. He even offers to go with her to find her dad. Road trip, anyone?
5000 Twitter followers are all the friends I need #thingsIthoughtweretrue
With Adam in the back seat, a hyper chatterbox named Amy behind the wheel, and plenty of Cheetos to fuel their trip, Morgan feels ready for anything. She’s not expecting a flat tire, a missed ferry, a fake girlfriend…and that these two people she barely knew before the summer started will become the people she can’t imagine living without.

• • •

Jeg købte den her bog til Kindle, uden rigtigt at vide noget om den. Den var bare billig, og så var coveret ret enkelt og det lignede en god sommerbog. Jeg tror, det er min uvidenhed om bogen, der gjorde, at jeg kom til at synes så godt om den. Genremæssigt er det YA contemporary romance, men med lidt mere bag linjerne end bare kærlighed og forelskelse.

Faktisk er det denne type bog, der er svær at anmelde. Jeg har lyst til bare at sige ’læs den, læs den.’ Den er virkelig sød. Og rigtig god. Faktisk var den så god, at den nu er på min favorithylde.

“The girl starts crying even harder, but helpful posts in 140 characters or less don’t appear. Life should be more like Twitter.”

Personerne der skildres, er både i den ene og anden ende af skalaen. Morgan er rigtig sød, og hendes mor er en mær. Jeps. Intet mindre. Heldigvis var der så mange andre skønne personer, der gjorde bogen god. For jeg bandede virkelig over Morgans mor.
Adam og Amy var begge rigtig søde, selvom jeg til tider var træt af Amy og hendes mund. Hun plaprede bare løs konstant, også på de mest upassende tidspunkter. Alligevel kom jeg til at holde rigtig meget af hende.

Bogen er skrevet i et let sprog, og den fungerer rigtig godt som en god sommerbog, for man flyder bare henover linjerne. Alligevel bør man have for øje, hvor man læser den, hvis man som jeg har let til tårer. Jeg endte i hvert fald med tårer løbende ned ad kinderne. Og knap var det holdt op, før de næste pressede på. En virkelig, virkelig skøn bog.

5

One thought on “#16thingsithoughtweretrue

  1. Altså jeg var interesseret, da jeg læste bogens beskrivelse, men efter at have læst din anmeldelse, er jeg da fuldstændig sikker på, jeg bliver nødt til at læse den! Selvom den var svær at anmelde, så fik du den altså solgt ret godt til mig – den lyder jo virkelig god! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge