Vild med weekend #20

vildmedweekend

Vild med weekend er en ny feature her på bloggen, der vil komme så godt som hver fredag. Det er tænkt som et inspirationsindlæg til, hvad du kan bruge din weekend på. Indholdet i indlæggene vil variere fra gang til gang.

Sikke da et underligt vejr, hva’? I hvert fald her i Aalborg. Regn, sol, regn, sol, blæst, regn. Det er ikke til at finde ud af.

I denne weekend kunne jeg godt fristes til at lave bogmærker. Jeg har temmelig mange i forvejen, men jeg har fået den idé, at der skal et bogmærke i hver af mine bøger. Det er lidt tosset, jeg ved det godt. En af dem type bogmærker jeg hygger mig med at lave er hjørnebogmærker. Hvis du har lyst til at lave noget lignende, så er der en ganske fin vejledning lige her.

UnavngivetJeg har forsøgt at lave en panda. Ligner den? Njarh.. Men jeg kan nu godt lide den alligevel.

 

Psst! Det er i morgen der er sidste tilmelding på boggaveprojektet. Skynd dig ind og vær med! :)

 

5 thoughts on “Vild med weekend #20

  1. Eeyorenyk Reply

    De røde bøger er min “Hall of Fame samling” m.fl.

    Jeg er KÆMPE Don Rosa fan (amerikansk Anders And-tegner, hvis ikke du er total nørd som mig – Haha) og har alle ti bind af hans samlede værker. Derudover er der “Her er dit liv Don Rosa” skrevet af en dansk journalist, samt hans Pertwallyby-fortællinger, der også er en tegneserie. :)

  2. Marie Reply

    Jep :P Det bliver self rigtig forelsket i hinanden før bryllup osv så typisk romantiske film.

    Ej hvor jeg elsker dit bogmærke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *