Readathon update post

I denne post vil jeg løbende opdatere omkring mit readathon.

03.39: Åh ha, hvor er jeg træt! Jeg har ikke lavet andet, end at sidde og gabe kæben af led det sidste stykke tid. Jeg læser heller ikke så hurtigt længere, og det er lidt som om, jeg ikke rigtig kan huske, hvad jeg har læst længere. Jeg er færdig med Weird Things…. og er igang med The Tales of Beedle the Bard. I alt har jeg nu læst 1101 sider. Jeg er nok ved at være der, hvor jeg må kaste håndklædet i ringen. Men sjovt har det i hvert fald været! 🙂

02.12: Så er jeg færdig med Opfindelsen af Hugo Cabret og er nu oppe på 991 sider. Jeg er ikke sikker på, hvad jeg skal læse nu. Jeg tror jeg snupper lidt sjovt fra Weird Things Customers Say In Bookshops. Jeg er lidt træt, til gengæld har jeg fået spist lidt natmad nu.

00.19: Så er jeg oppe på 710 sider. Jeg læser stadig Hugo, så det tæller ikke sådan helt alligevel. Øjnene begynder at blive lidt småtrætte og jeg har lige stået lidt op og læst. Det er alt, alt, alt for tidligt at gå død allerede! 🙂

23.33: Jeg flyver igennem Opfindelsen af Hugo Cabret og er på side 154, meeen det meste er jo også illustrationer. Dejlig let og hyggelig bog! 🙂 I alt er jeg på 586 sider nu.

22.25: Jeg er færdig med Susannes dagbog til Nicholas og har også læst lidt i Weird Things Customers Say In A Bookshop. I alt sniger jeg mig nu op på 432 sider. Og så må jeg hellere være lidt bedre til at få opdateret! Hænger I stadig på derude? 🙂

19.44: Så har jeg fået spist og skal videre i min bog. Jeg har læst 325 sider.

16.50: Jeg er færdig med Warm Bodies og har nu læst 239 sider. Jeg har også lige været ude og gå en lille tur for at få lidt luft. Nu vil jeg gå i gang med Susannes dagbog til Nicholas.

14.00: Jeg læser langsomt, men nyder min bog. Jeg læser stadig Warm Bodies, nu på side 124. Og så får jeg kaffe og fastelavnsbolle.
image

11.46: Så er jeg endelig kommet hjem og klar til at involvere mig 100%. Jeg startede nemlig med at tage på fødevaremarked og købe mig noget god ost! Og så skulle jeg også lige forbi posthuset med et par pakker. Jeg har dog læst i bussen og er nu på 36 sider
Du kan også følge med på twitter under hashtagget #readathondk

Følg også med hos de andre deltagere:
Simone
Gitte
Jane
Sabrina
Piskeriset
Anne-Li

-Hvis du selv har en opdateringpost der skal på listen, så giv lige lyd 🙂

6 thoughts on “Readathon update post

  1. Åh, klikkede lige rundt på Bloglovin’ og så straks dit billede af lækker fastelavnsbolle! Haps! Hvor ser det bare skønt ud, håber du får en god dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge