Readathon slutpost

Så er readathonet slut. Det har været super sjovt, og dejligt at der var andre, der havde lyst til at lege med 🙂 Der er også et slutskema, som i er velkomne til at tage til egen blog eller besvare i kommentarerne, hvis i skulle have lyst til det.

1. Hvor meget – og hvad – har du fået læst?
2. Hvad var det bedste du læste?
3. Og hvad var mindre godt?
4. Hvornår havde du mest svært ved at holde dig vågen og koncentreret om bøgerne?

 

1. Jeg har læst 1101 sider. Jeg startede med Warm Bodies, så læste jeg Susannes dagbog til Nicholas, imellem alle bøgerne kiggede jeg i Weird Things Customers Say in a Bookshop og til sidst læste jeg også Opfindelsen af Hugo Cabret. Jeg nåede også lige af få begyndt på The Tales of Beedle the Bard.

2. Warm Bodies. Den overraskede mig bare så meget. Jeg var meget begejstret for den.

3. Set i forhold til de karakterer jeg har givet på goodreads, har det været Susannes dagbog til Nicholas, men den fik alligevel fire stjerner, så den var jo slet ikke dårlig, men de andre har jeg givet fem, så…ja.

4. Åh sådan ca. fra 23.30, vil jeg tro. Dog blev det værre og værre, med enkelte lyspunkter undervejs, hvor det bare gik rigtig godt. Desværre måtte jeg se mig slået noget før slutfløjtet gik, men det handler jo om at have det sjovt, og det har jeg i hvert fald haft. Der er heller ikke rigtig så meget ved at sidde oppe og læse, hvis man alligevel ikke helt ved, hvad det egentlig er, man sidder og læser.

10 thoughts on “Readathon slutpost

  1. Har du set filmatiseringen af Warm Bodies? Har tit overvejet at læse bogen, men ved ikke om den er særlig anderledes i forhold til filmen. 🙂

    • Jeps! Og den var ret fin, synes jeg. Ikke så meget action, men det tænkte jeg først over bagefter. Filmen er ret tro mod bogen, i hvert fald så vidt jeg husker.

    • Bestemt. Meeeen nu startede Hugo f.eks. først på side 56 med tekst.. Og så var der nok 200 siders billeder indeni, mindst! 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge