Bloggerbrunch med Bøgh Andersen

Da jeg i sin tid modtog invitationen til bloggerbrunch med Kenneth Bøgh Andersen og forlaget Rosinante og Co. var jeg ret skeptisk. Jeg ville rigtig gerne med, men der er meget langt fra Aalborg til København en lørdag morgen kl. 10.30! Jeg endte dog med at være så heldig at få overnatningsmulighed i nærheden af forlaget, så jeg kunne tage derover allerede om fredagen.

12028771_603283129811554_2056875162109899706_o
Billede fra Den store Djævlekrigs facebookside

Lørdag formiddag mødtes jeg så med Louise som jeg fulgtes med hen til forlaget. Her stod et rigtig fint brunchbord parat til os, med både pandekager, brød (det sunde og det mere usunde), yoghurt, frugt, tærter og jeg ved snart ikke hvad. Det var ret lækkert!
Herefeter fortalte Kenneth lidt om sine oplevelser som forfatter generelt og også lidt om den nye bog, Den faldne engel, selvom det var begrænset hvor meget han kunne sige uden at afsløre alt for meget. Han var som altid (kan man sige altid, når man kun har mødt ham én gang før?) sjov at høre på og især historierne om, hvordan oplevelsen af lydbogsindspilningen var, syntes jeg var interessant.

Der var også en lækker goodiebag til arrangementet, som bestod af Kenneths nye bog, Den faldne engel, samt hans yndlingsbog, Vejen. Derudover var der også en t-shirt at finde i posen, lidt bogmærker og en lille snack til læsningen – eller hjemturen for den sags skyld ;)

DSC01938A
Billede af Louise

Efter et veloverstået arrangement hos Rosinante stod den på bogshopping med Louise. Vi startede med at gå en tur i Arnold Busck, men gik tomhændede ud igen, på trods af flere interessante titler. Vi blev nemlig enige om, at boghallen nok havde endnu bedre priser. Forventningerne til boghallen var muligvis lidt ude af proportioner, fordi alle altid taler så varmt om dem. Personligt var jeg noget skuffet; udvalget var ikke noget særligt og priserne heller ikke. De havde f.eks. kun én udgave af Lolita, som ellers var en af de bøger, jeg havde skrevet på min mentale “måske købe-“liste. Ligeledes faldt jeg heller ikke over noget af bøgerne fra word cloud klassikerserien. Nu kan man selvfølgelig heller ikke forvente, at de har alt, men jeg fandt faktisk slet ikke noget, jeg var særlig interesseret i, så jeg gik tomhændet ud igen. Jeg fik dog alligevel købt en bog med hjem, nemlig fra Faraos Cigarer, hvor jeg faldt over bind fem i A Song of Ice and Fire serien til virkelig billige penge.

Alt i alt var det en rigtig fin tur og jeg er meget glad for, at jeg fik lov at være med. Det var som altid også hyggeligt at hilse på andre bloggere. Stor tak til både Rosinante og Kenneth Bøgh Andersen for en hyggelig dag.

6 thoughts on “Bloggerbrunch med Bøgh Andersen

 1. Michelle Reply

  Det lyder som så hyggelig en dag.

  Vi skal også snart en tur til København, og som altid skal jeg også et smut forbi Boghallen og Arnold Busck.
  Men personligt syntes jeg faktisk også bedre om ABs udvalg end Boghallens.

 2. Malene H Reply

  Hvor lyder det som om, at I havde en skøn formiddag! :)
  Personligt var jeg også en smule skuffet over Politikens Boghandel – den var flot og der var mange bøger, men jeg havde ikke den magiske følelse, som alle har beskrevet så flot, desværre..

  • Irene Post authorReply

   Det havde vi i hvert fald! :D Jeg havde det præcis samme måde. Jeg troede, jeg var den eneste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *