Om/kontakt

Om

Jeg er født i 1990 og bibliotekar studerende. Jeg besluttede at begynde at blogge om bøger tilbage i sommeren/efteråret 2011, fordi jeg følte mig inspireret af en masse andre bogblogs, både danske og udenlandske. Inden da bloggede jeg on/off i nogle år om almindelige hverdagsting.

Som barn læste jeg en masse bøger, indtil jeg nåede den alder, hvor det blev kikset at læse (please don’t judge me). Så holdt jeg pause fra bøgernes verden stort set indtil jeg blev 18. Da læste jeg Det Gyldne Kompas af Philip Pullman for første gang og fik øjnene op for, hvor fantastisk et univers der gemte sig i bøgerne. Siden da er det blevet til rigtig mange bøger i næsten lige så mange forskellige genrer. Jeg ejer selvfølgelig også en Kindle, som jeg har døbt Kirsten.

Al tekst er forfattet af mig selv, med undtagelse af kursive markeringer. Enkelte billeder er lånt fra goodreadssaxo eller de respektive forlag. Anmeldereksemplarer vil oftest efter endt læsning og anmeldelse blive doneret til gode formål.

Samarbejde

 • Jeg frabeder mig selvudgivne ebøger.
 • Jeg forbeholder mig retten til at sige nej tak.
 • Jeg er 100% ærlig.
 • Når du skriver, så fortæl lidt om bogen eller indsæt et link eller pressemeddelelse, så jeg hurtigere kan finde ud af, om det er noget for mig. Hvis ikke jeg ved noget om bogen, så bliver det et nej tak.

Primære genrer: Urban fantasy, sci-fi, chicklit, samtidsroman, spænding
Målgruppe: Alle

OBS!! Vær opmærksom på, at jeg ikke ændrer i opsætningen af mine anmeldelser. De er, som de er.

Du kan kontakte mig på ireneejensen@hotmail.com

4 thoughts on “Om/kontakt

 1. Pernille Vørs

  Hej med dig :-)
  Rikke Andrup som har anmeldt min bog “Spillet om sirenen” fortæller mig at du gerne vil læse og måske anmelde den.
  Skriv til mig, jeg er meget interesseret i at høre fra dig
  Mange hilsner Pernille

 2. Per Vadmand

  Jeg så din anmeldelse af Chris Carters “Ondskab”, som jeg har oversat, og jeg tænkte, at du måske ville anmelde min seneste bog “Tigerens Smil” (attika 2014). Den fik en fin lektørudtalelse og har solgt pænt til bibliotekerne, men er ikke blevet ret meget omtalt i medierne. Hvis det har interesse, kan jeg sende et eksemplar til dig. Du kan høre lidt om bogen her: https://soundcloud.com/per-vadmand/tigerens-smil18min33sek

  Med venlig hilsen

  Per Vadmand

 3. Nanna Birch

  Hej
  Er du interesseret i at anmelde Forførende Paris af Alexandra Potter? Det er hendes anden bog på dansk og er i chick-lit genren. Hvis du sender mig din mailadresse, kan jeg fremsende mere info om bogen. Foretrækker du at læse bøger eller e-bog format?
  mvh
  Nanna
  NB Books

Comments are closed.